CHANEL // ROUGE DOUBLE INTENSITÉ - 40, LIGHT ROSE

NIVEA // 28 DAY CHALLENGE OG EN LÆKKER KONKURRENCE

Som de af Jer, der har læst med længe ved, har jeg haft rigtig mange problemer med min hud. Den er utrolig sensitiv og jeg døjer rigtig meget med rødme og et par andre ting. Jeg fandt efter lang tids søgen en creme fra Ole Henriksen, der virkede og har derefter været meget bange for at prøve andet, i frygt for, at det skulle vende tilbage igen.

Jeg fik så tilbudt at teste denne nye serie fra Nivea i en 28 day challenge, og efter at have læst alt hvad jeg kunne om produkterne, som lød rigtig lovende, kastede jeg mig ud i det.
Serien består af en rigtig let dagcreme, en federe natcreme, en Micellar rensevand (ligesom Bioderma, bare billigere og nemmere at få fat i 😉 ) og en rensemælk. Jeg har nu brugt produkterne i 28 dage, og jeg er lykkelig! Jeg har INGEN problemer med min hud, den er så fin. Jeg er simpelthen så glad for at have fået muligheden for at teste dem, og nu have fundet et bedre og billigere alternativ til min Ole Henriksen creme.

Derfor vil jeg rigtig gerne give en heldig læser chancen for at vinde et sæt. Har du sensitiv hud? Nivea har en rigtig fin test på deres hjemmeside, som jeg synes I skal tage. Og har I sensitiv hud, så deltag i konkurrencen om at vinde et sæt!

For at deltage:

  • Nævn de tre tegn på sensitiv hud, som serien kan afhjælpe.
  • Skriv fuldt navn og e-mail i kommentarfeltet.
  • Følg bloggen på bloglovin’ eller facebook.

Jeg trækker en heldig vinder om tre uger <3

Held og lykke <3

MØSSER!

Hvis køber produkterne og prøver dem i 28 dage og ikke skulle være tilfredse, giver Nivea Jer muligheden for at få pengene retur! 

68 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL // ROUGE DOUBLE INTENSITÉ - 40, LIGHT ROSE