CHANEL // FORÅRSLOOK '14

ROSEMUNDE

Det er ingen hemmelighed, at min garderobe ikke er særlig farverig – og at den nok heller aldrig bliver det. Jeg har det bare bedre i sort og grå! Og her har jeg fundet tre rigtig fine basis overdele, som ville passe ganske fint ind til resten. Alle tre items er fra Rosemundes webshop, som er fyldt op med en masse skønne varer, og de tilbyder gratis levering ved køb 600 kroner.
Stilen derinde er feminin og romantisk, så der er også en masse lyserøde og cremefarvede sager og en MASSE blonder, som jo er så fine til foråret. Og hvem glæder sig ikke til forår? Jeg savner i hvert fald, at være træt af varmen. 😀 Men jeg synes da, at det går fremad, i går aftes var der 10 grader! Foråret er min absolutte favoritårstid, især her i provinsen – en masse smuk natur, og endnu mere fuglefløjt om morgenen. Der er altså nogle fordele ved ikke at bo midt i byen. (bliver nødt til at også at nævne de friske jordbær og ærter om sommeren <3) Så nu er det bare i gang med at få fyldt op i forårsgarderoben!

Ejer I noget fra Rosemunde? Eller har I måske savlet over noget derinde? <3 

Håber I har haft en dejlig weekend/ vinterferie!

MØSSER!

// udarbejdet i samarbejde med Rosemunde.com
Billederne er lånt fra hjemmesiden.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL // FORÅRSLOOK '14