HOURGLASS AMBIENT LIGHTING POWDER // DIFFUSED LIGHT

HVAD VIL I SE?

foto-31På denne tid af måneden plejer jeg jo, at skrive om månedens favoritter, men i denne måned har jeg gjort mig meget umage med at holde mit “shop my stash” og har stort set ikke brugt andet, så jeg tænkte, at det ikke var så spændende at læse om igen.

På billedet ovenfor har jeg fundet et par produkter frem, der ikke har været skrevet om på bloggen, og jeg tænkte, at I måske gerne ville læse anmeldelser på nogle af dem? Hvis, så råb endelig højt! Også, hvis I har andre idéer. Jeg har nemlig lige fået ferie, og har derfor god tid til at opfylde Jeres ønsker!

MØSSER!

8 kommentarer

 • Jeg vil meeeget gerne se Chanel :D<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det Daydream blushen? Den har jeg også netop fået og prøvet for første gang i dag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Ja det er det! Hvad synes du om den? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, vi har vist en ting eller to til fælles 😉 Det første indtryk var godt, på sådan en overordnet Nars måde… men havde måske forventet noget mere frisk i farven. Ikke at det gør noget. 🙂 Har kun prøvet den ene gang så jeg venter lige med den endelige dom… Hvad med dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Ja det har jeg da også lagt mærke til 😀
   Jeg elsker Nars! Og jeg er faktisk rigtig glad for – netop fordi den ikke er alt for frisk i farven 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NARS Primer, og hvordan den er i forhold til MAC Paint Pots 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOURGLASS AMBIENT LIGHTING POWDER // DIFFUSED LIGHT