MERE LUSH

STADIUM

Det er ikke første gang i hører om mit sundere år 2014, og det bliver nok heller ikke sidste gang 😛 For jeg føler, at jeg bliver nødt til at holde det, når jeg først har skrevet det her.

Som sagt, er jeg altså ikke til træningscentre, men jeg kan meget godt lide at løbe. Mit problem er bare det med at komme i tøjet og ud af døren (dvs. at løbe 😛 ), men jeg mangler simpelthen bare motivationen. Øv! Jeg har læst flere gange, at lækkert træningstøj kan hjælpe med at motivere een, så man får lettet måsen, derfor har jeg flere gange siddet og kigget på lækkert løbetøj. Ovenfor kan I se mine favoritter fra Stadium. Jeg må nok snart få klikket noget hjem – når sneen er væk, se – jeg er fuld af dårlige undskyldninger! Men det løbetøj er så pææænt, så jeg tror på, at jeg ville kunne komme af sted!

Nu ved jeg jo, at der er en del af Jer, der træner! – Hvad går I for at motivere Jer selv? Hvad siger I til Jer selv for at komme op af sofaen og ud af døren? Jeg kunne godt bruge lidt hjælp her! :-*

MØSSER!!

// Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Stadium.dk og billederne er lånt fra hjemmesiden.

 

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Gitte Fabrin Olsen

  Har du overvejet at få en løbemakker eller melde dig på et hold i en klub?
  Jeg selv har god erfaring med ” løb med Dgi”
  Fordelen er ud over faste aftaler at der er instruktører der kan give råd og vejledning i forbindelse med træning

  Håber at det vil lykkes for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Tak for tippet, Gitte! Det havde jeg aldrig hørt om før, men jeg vil da helt sikkert lige undersøge det nærmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Fabrin Olsen

   Hvis du googler løb med Dgi står der lidt om konceptet og i hvilke byer det findes, og ellers forhør dig i lokalområdet mht. Klubber

   Hilsen Gitte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERE LUSH