KOM OG SE MIT SKRALD #7

MERE LUSH

Min søde veninde Helene og jeg har en fælles svaghed for Lush, og hun har lige sendt mig den fineste pakke med disse lækkerier fra Lush. Jubii!
Jeg har allerede prøvet et par af tingene, og jeg er GLAD.
Jeg bliver simpelthen mere og mere glad for Lush for hvert produkt jeg prøver derfra 😀

Har I prøvet nogle produkter fra Lush? <3 

MØSSER!

2 kommentarer

  • Oooooh yeah Lush er en besættelse, der ikke sådan går over i mit tilfælde… Jeg er totalt pjattet med deres håndsæber (RockStar, Honey I washed the Kids, Sultana of Soap og Karma især) og det bedste i verden er, at tage til Berlin (bare fordi..det er Berlin) og smutte ind i Lush´s butik dér. Meeeen ofte må jeg nøjes med den engelske webshop – og det er snart tid igen kan jeg fornemme 😉

    Følger dig på Instagram og har ofte været forbi din blog også. ENDELIG fik jeg dig også fanget i mit Bloglovin-spind 😀 Kan se, at vi har mange favoritter til fælles – altså hvilken brunette kan leve uden Batistes mørke tørshampoo måske?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • nuria

      juhu velkommen til! 🙂

      Jeg er født i Berlin, og har halvdelen af min familie der – så jeg forstår din kærlighed til byen 😀 Og det gør da ikke byen værre, at man kan komme i Lush! Men jeg nøjes egentlig bare med den engelske webshop, for der er det altså lidt billigere 😀 Og så slipper jeg for at skulle slæbe med hjem fra Berlin!

      OG! INGEN brunetter burde kunne leve uden batistes mørke tørshampoo! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM OG SE MIT SKRALD #7