SEPHORA // SUPERSTARS

MIT KOMMENDE BEAUTY-VÆRELSE!

Min kæreste og jeg har boet i vores lejlighed i 3,5 år og nu vil vi gerne snart i noget større. Vi har sat lejligheden til salg, og ønsker os et lækkert hus. Hvis vi skulle være så heldige, at få lejligheden solgt, og finde vores drømmehus, har K lovet mig, at jeg må få et beauty-værelse/ kontor. Derfor har jeg lige været inde og drømme lidt på Idé Møblers hjemmeside. Jeg faldt over den del lækre ting, som passer til resten af vores sort/hvide møbler.

Skrivebordet vil jeg bruge til at lave lektier, blogge og jeg vil også sidder der og lægge min makeup om morgenen.

En kommode er ikke nok til alle de ting jeg skal have i det rum, men i kommoder vil jeg opbevare mine skolebøger, men også størestedelen af alle mine skønhedsprodukter.

I reolen har jeg tænkt mig at have mine mest brugte parfumer stående, mine pensler, paletter og de produkter jeg bruger mest.

Hvis I fik et værelse som I måtte indrette lige som I ville, med de ting I ville, hvad ville I så gøre? 😀 Og nu mener jeg ikke stue eller soveværelse el. 

Møsser!

// Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med ide.dk

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA // SUPERSTARS