KOM OG SE MIT SKRALD #6

MAGASIN-LÆKKERIER

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste piger, der elsker magasin ? alle afdelinger. Men især skønheds- og boligafdelingen er mine favoritter. Jeg har tidligere skrevet om deres skønhedsafdeling, men denne gang skal det handle og boligafdelingen, hvor der også kan findes en masse lækre sager til os piger. I kollagen ovenfor har jeg fundet mine favoritter frem og alle tingene står på min ønskeseddel til jul ? især spejlet med lys i står højt! Men jeg ville nu heller ikke blive ked af et par lækre håndklæder, den gennemsigtige sæbedispenser eller opbevaring til vatpinde og vatrondeller ? de ting kunne altså gøre skønhedsrutinerne lige lidt sjovere (og pænere at se på!)

Jeg bor desværre ret langt fra en Magasin, men derfor er jeg også blevet enormt glad for deres webshop, hvor man kan finde rigtig mange er de utrolig lækre mærker, de forhandler, de fører blandt andet et populært mærke som Hay. Derudover kan man også finde Kähler, Muuto, Nomess Copenhagen og Royal Copenhagen!

Er I gået I gang med at tænke over ønsker til jul? Og står der måske noget på fra Magasin ? så del det gerne I kommentarfeltet, jeg kunne godt trænge til lidt inspiration <3   

MØSSER!

 // Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Magasin.dk 

6 kommentarer

  • Jeg elsker den sæbedispenser! 🙂 Desværre har vi ikke plads til den på vores badeværelse. Har en dum lille håndvask og hylde over 😀 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Eeeej, kan den så ikke bare stå på hylden? 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har selv længe ønsket mig det spejl,
    desværre er det bare lidt for dyrt for min pengepung p.t.
    God weekend! ❤
    http://www.mit-paradis.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Har det på samme måde, det er derfor det er røget på ønskelisten 🙂 <3

      God aften

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

    Hej, Rebecca.

    Tusind tak for dine søde ord <3

    Jeg har købt den her http://www.feelunique.com/p/LOreal-Paris-Nude-Magique-Eau-de-Teint-Foundation-SPF-18-20ml og har den i farven 100, Porcelaine.

    Jeg har lige opdaget at du også havde spurgt ind til min Maybelline stick foundation, og jeg beklager, at jeg ikke har svaret, men har ikke været i nærheden af den de sidste gange jeg har besvaret kommentarer. Nu svarer jeg dig også lige her, så du ikke skal tilbage og kigge – jeg har den i farven 120.

    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Virkelig lækkert indlæg.
    Men mit spørgsmål handler faktisk om noget helt andet!
    Hvor har du købt din loreal nude magique eau de tint, og hvilken butik? 🙂
    Elsker din blog!
    Mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM OG SE MIT SKRALD #6