EEEEJ VEL, ASOS?!

Benefit – rockateur

Waaaauw! Se lige hvad posten kom med da jeg var på vej ud af døren! Verdens smukkeste blush. Jeg kan slet ikke vente med at prøve den – og kunne selvfølgelig heller ikke vente med at vise Jer den, så I må lige nøjes med disse billeder indtil jeg har mulighed for at tage bedre
20130921-185607.jpg

8 kommentarer

 • <3 <3 <3 Kan stadig ikke fatte, hvor smuk den er. Jeg glæder mig helt vanvittigt til den kommer hjem og bor hos mig… Ja, halloooo hvor lang tid kan det tage at fragte sådan en lille blush til Danmark…AAArrgghh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaouw hvor er den fiin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den er vildt flot – Næsten så flot, at man da dårligt vil tage den i brug? 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ja, ikke? 😛 Men den er på den anden side så flot, at man bliver nødt til at bruge den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, hvor er den flot <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SM

  Hvor har du købt den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EEEEJ VEL, ASOS?!