KOM OG SE MIT SKRALD #5

BATISTE // CHERRY

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er helt vild med Batiste’s tørshampoo, så da jeg så, at der var kommet en ny duft – kirsebær – var jeg helt sikkert nødt til at prøve den engang, for jeg elsker jo også kirsebær.

Fordele:

 • Den giver god volume og tekstur
 • Den suger det fedt, der skulle være i håret
 • Den dufter fantastisk
 • Prisen! (19 kr., men den er også lille!)

Ulemper:

 • Pulveret er hvidt – men det er jo kun en ulempe for os brunetter 😉

Alt i alt:

Jeg ender helt sikkert med at købe denne igen, selvom den til mørkhårede er min favorit, da pulveret i den er mørkt, så det ikke er så synligt i mørkt hår.
Men jeg er ganske tilfreds, og hvis I elsker duften af kirsebær og tørshampoo, vil jeg da helt sikkert mene, at I skal prøve den 😉 Den kan købes lige her til 19 kr., men bemærk at det kun er 50 ml., har endnu ikke kunne finde 200 ml.

Hvilken tørshampoo er Jeres favorit?

MØSSER!

 

14 kommentarer

 • […] BATISTE // CHERRY | nuria blogDet er jo ingen hemmelighed, at jeg er helt vild med Batiste’s tørshampoo, så da jeg så, at der var kommet en ny duft – kirsebær – var jeg helt sikkert …besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg må snart have prøvet dette mærke 🙂 Billigt OG godt – what’s not to like? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rigtig glad for den fra Matas, der også fås til mørkt hår 🙂 Har også prøvet den fra Got to be og den var jeg ikke glad for :/ Den lugter virkelig underligt og jeg synes slet ikke, at den suger nok fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Den fra Matas er også lækker, den koster bare lige en smule mere 😀
   Jeg kan heller ikke lide den fra Got2B, og så synes jeg at man bruger utrolig meget af den pr. gang. øv øv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har én fra Osis, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at bruge det…
  Hvordan gør du?
  Jeg har prøvet at tage det i hænderne først, men synes alligevel, at det hele kommer til at sidde lidt på samme sted i håret ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Lige netop den fra Osis har jeg faktisk ikke prøvet, men den er på spray, ikke? 🙂

   Jeg holder den 30-50 cm fra håret – og så sprayer jeg i hovedbundet, altså løfter lidt hår, og sprayer ved roden og sådan arbejder jeg mig igennem hele håret. Men det er vigtigt at holde sprayen langt nok væk, ellers kommer der de der klumper 🙂

   Derefter masserer jeg den lidt ind, og lader den lige sidde og “suge fedt” i 10-15 min og så reder jeg håret grundigt, så det tørshampoo, der ikke blev brugt ligesom bliver redt ud 🙂

   Håber det gav mening? Ellers må du endelig sige til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lyder vildt lækker, hvor er den købt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay! Er glad for du endelig har fået fat i den. Totalt yndlings dry shampoo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også batiste!
  – tror lidt jeg bliver nødt til at bestille denne her hjem <3

  http://www.simonie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Alle burde elske Batiste <3
   Det må du hellere, den er så god.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den må jeg eje ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Jaa, hvem elsker ikke kirsebær og tørshampoo? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM OG SE MIT SKRALD #5