Sephora 2 in 1 waterproof eye makeup remover gel

Gag.dk

Alle kostumerne kan købes hos gag.dk

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville skrive lidt om gag.dk og  måske synes I det ikke passer ind på bloggen med udklædning, men jeg synes at makeuppen er en kæmpe del af det at klæde sig ud, og også noget af det sjoveste ved det.

På gag.dk kan man finde alt, hvad (udklædnings)hjertet begærer ? der er både  kostumer, parykker, hatte, sjove briller, sminke og en masse andet. Skal man have et kostume ligger priserne på omkring 150-300 kr., og de har 40 forskellige kostume-temaer at vælge imellem, og man kan være alt mellem pirat og brandmand for en aften.

Hvis man står og selv skal holde en temafest, har gag.dk også en masse pynt  til ethvert tema, jeg blev faktisk helt overrasket over, hvor meget gøgl  der egentligt findes! Jeg ville i hvert fald gerne til halloweeen- eller fastelavnsfest med de muligheder der findes nu 😀

Der er jo også snart oktoberfest, hvis det er noget I skal til, synes jeg da, at I skal se her engang, for de har ret mange kostumer til Tyrol- og oktoberfest.

Og det er da lige gået op for mig, at jeg ikke har været til udklædningsfest i alt for lang tid! Det skal der da gøres noget ved snart.

Hvordan har I det med udklædningsfester? 😀

MØSSER

Dette indlæg er sponsoreret.

2 kommentarer

 • mia

  Jeg har før købt kostume på gag da jeg skulle til udklædningsfest. Synes deres udvalg er rigtigt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ja tror også du kan finde noget uanset hvilken fest du bliver inviteret til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora 2 in 1 waterproof eye makeup remover gel