Dubuy.dk

Kom og se mit skrald #3

Yaaay, endnu mere skrald!

Gliss leave-in Color shine & protect express-repair-conditioner

Denne leave-in conditioner har jeg nævnt før lige her. Jeg bruger den når mit hår skal redes ordentligt igennem, da mit hår filtrer helt vildt. Derudover bruger jeg den hver gang inden jeg vasker hår, for at være sikker på at mit hår er redt helt ud, så er det mere medgørligt mens jeg vasker det og bagefter 🙂

Den kan blandt andet købes i Matas, Kvickly og Bilka og er tit på tilbud til 20-30 kr.

Pantene Shampoo

Denne har jeg også nævnt i dette indlæg.
Jeg er som tidligere nævn temmelig ligeglad med hvilken shampoo jeg bruger, da jeg ikke rigtigt kan mærke forskel. Så jeg bruger altid bare en eller anden jeg lige har liggende eller en der lige er på tilbud. Denne shampoo gør sit arbejde ganske fint, mit hår bliver rent, den skummer godt op og jeg kan også godt lide duften.

Den kan blandt andet købes i diverse supermarkeder.

Batiste dry shampoo – dark & deep brown

Denne har jeg nævnt som mit favoritprodukt i dette indlæg.

Jeg elsker den – det er den bedste tørshampoo! Man skal bare for Guds skyld huske at bruge den før man lægger sin makeup, for det der kommer ud er brunt, og man kan altså let risikere at få noget i panden el., men det kan let vaskes af med vand.

Den kan købes her til 37 kr.

Ole Henriksen – nuture me.

Sådan en havde jeg også tømt sidste gang jeg viste jer mine opbrugte produkter, det er altså ikke fordi den kun holder en måned – denne var allerede åben da jeg tømte den anden.

Det er den eneste ansigtscreme jeg bruger, da jeg har en del problemer med min hud, men jeg er ved at teste en anden creme, som jeg overveje at købe, så jeg kan nøjes med at bruge Ole H. om natten, da jeg lidt synes at den ikke virker ligeså godt nu hvor jeg bruger den meget. Det er som om min hud har vænnet sig til det – på den dårlige måde.

Den kan købes her til 269 kr., men den er desværre udsolgt lige nu.

Bioderma.

Verdens bedste makeupfjerner. Den er så mild og føles bare som køligt vand på huden. Den fjerner alt, hvad der skal fjernes – bortset fra én vandfast mascara. Jeg er yderst tilfreds med dette produkt og har allerede gang i en ny.

Den kan blandt andet købes her.

Igen har jeg fået tømt en del mascara.

Chanel – Le volume de Chanel.

Denne fik jeg bare som prøve i Matas, men hoooold nu op, hvor er den lækker! Det ærgrer mig at den er så dyr, for jeg ville så gerne have full size! Men mascara er en af de ting jeg nægter at give mange penge for, for de holder ikke særlig længe hos mig.
Har vist denne mascara før her.

Den kan købes i Matas. Kan desværre ikke huske prisen.

Covergirl – Lash blast volume

Denne mascara var min favorit i februar, og den er altså lækker, men ikke længere min favorit. Den giver både en masse længde og volumen til mine vipper, den er nem at arbejde med og holder hele dagen, men som sagt ikke den bedste jeg har prøvet.

Den kan findes på eBay.

L’oréal – Voluminous

Tror faktisk ikke at jeg har nævnt denne mascara før på bloggen, og tror det er fordi den hverken er ny eller noget specielt, men den er til gengæld en sikker vinder hver gang. Hvis jeg akut står og mangler en mascara og jeg ikke ved hvilken jeg skal vælge, så vælger jeg denne! Den er supergod til hverdag, og så koster den kun omkring 100 kr. og er også tit på tilbud.

Den fås i Matas.

Dolce & Gabbana – light blue

Denne parfume tror jeg faktisk var min første rigtige parfume – det var min duft i flere år og jeg ved ikke hvor mange jeg har haft! Det må være første gang i 7-8 år at jeg ikke har denne parfume :-O Men jeg synes jeg er vokset fra duften. Som I kan se har jeg ikke nået at bruge den helt op, men den er 4 år gammel og er nu blevet FOR gammel.

Den kan fås i Matas.

Giorgio Armani – Acqua de Gioia

For noget tid siden satte jeg mig ned og kiggede på alle mine parfumeprøver og jeg fandt ud af at jeg faktisk har rigtig mange gode og i det hele tager rigtig mange, for da jeg talte dem sammen havde jeg over 50 ml., så dem er jeg gået i gang med at bruge nu.
Denne var Armani er simpelthen bare skøn – er blevet helt vild med duften, den er dejlig let og frisk og var god i foråret.

Den kan fås i Matas.

Så har jeg altså ikke flere opbrugte produkter!Har I fået tømt nogle gode – eller dårlige produkter her på det sidste? <3

MØSSER!!

13 kommentarer

  • Uh, skønt! Jeg har selv prøvet leave-in sprayen fra gliss (en af de andre farver) men jeg synes bare den gjorde mit hår rigtig tørt og træls 🙁 Øv!

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ej er det rigtigt? :-O
      Det har jeg slet ikke oplevet, og jeg tror da snart at jeg har været alle farverne igennem.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • SM

      Hvilken af farverne virker bedst på dig? 🙂 må da prøve en af dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg kan virkelig ikke mærke særlig stor forskel, men kan bedst lide duften af den lyserøde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • SM

      Tak smukke <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg vil så gerne prøve den tørshampoo! Jeg har kun prøvet den fra matas, og er ved at omkomme af den :b haha.. Bioderma har jeg også, det er lækkert <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ej, Matas’ er elendig! Du skal prøve Batiste <3
      Bioderma er skøøøn!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre ting! Glæder mig så meget til at prøve Bioderma, har fået en veninde til at købe 500 ml hjem fra Frankrig til mig, så håber den er så god som alle siger 😀

    http://mmonicamichela.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Uh, glæder mig til at høre, hvad du synes om den! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt med de her indlæg. Giver en masse inspiration til hvad man selv skal prøve 🙂 Jeg er efterhånden ved at have tømt alle mine parfumer, øv! Må ud og have nogle nye! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Er glad for at de giver lidt inspiration <3
      Uha ja – afsted med dig! Der er kommet så mange lækre sommerdufte 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • SM

    Bioderma kan fås billigt på escentual.com. portoen er på omkring de 36 kr. Købte 2×250 ml bioderma til 130 inkl porto! Win win. Det iøvrigt fra UK så igen told og skat! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Tak for tippet 🙂 Den kan fås billigt mange steder! Man kan også bestille fra franske apoteker.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubuy.dk