DIORSKIN NUDE BB CREAM

Body Nordic

Jeg har  været så utrolig heldig, at have fået lov til at teste disse to produkter fra Body Nordic.
Body Nordic er en dansk virksomhed, som producerer lækre skønhedsprodukter til hele familien og til meget overkommelige priser.
Man kan både finde produkter til ansigtet,  krop og hår, og på webshoppen er der faktisk også en fane, der hedder ?gaveidéer?, hvilket jo er skide smart til når man er idéforladt når der skal købes gaver ? hvilket man (jeg) tit er!

Jeg var heldig at få lov til at teste SPA Body Soufflé (79 kr.) som er en tyk bodycreme som blandt andet indeholder sheabutter, kakaobutter og mandelolie, hvilket vores hud elsker!
Den dufter sødt med et snært af frugt.

Face & Body Oil ? uden duft (129 kr.) er en olie, der kan bruges til rigtig mange ting! Man kan bruge den som kropsolie, ansigtsserum, hårolie, negleolie og jeg kunne blive ved.. Jeg har selv blandet et par dråber af den ind i min dagcreme og faktisk også i Body Souffléen, og det har fungeret super godt! Det eneste minus for mig er lugten, men nu valgte jeg jo også den uden duft 😉 Dog bemærker man slet ikke lugten, når man blandet olien sammen med andre produkter!
Som I kan se på billedet får man for de 129 kr. en stor flaske der indeholder 100 ml. og som lille ekstra får man en rejsestørrelse på 10 ml. med.

Har I hørt om Body Nordic før ? eller måske endda prøvet noget derfra?

MØSSER!!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIORSKIN NUDE BB CREAM