3x Chanel

DIORSKIN NUDE BB CREAM

I sidste uge var jeg i Matas for at få en prøve på denne BB cream, da jeg havde hørt SÅ meget godt om den, men altså ikke køber så dyrt et produkt uden at se hvordan det fungerer til min hud først. Jeg prøvede at påføre den på alle mulige måder; med fingrene,  beauty blender, MAC 187 og Real Techniques – Expert Face Brush.
Det fungerede simpelthen på alle måderne!

Selve produktet smelter nærmest ind i huden, det er så nemt at blende og når man er færdig ligner det bare hud. Og så kan jeg mærke at den er rigtig mild mod min sarte hud!
Jeg havde den på i går da der jo var meeega varmt, og mit ansigt smeltede altså ikke, hvilket jo godt kan ske med ansigtsprodukter.

Jeg er super glad for mit køb! Og jeg var heldig at få den på tilbud til 256 kr. da Matas i onsdags havde 20 % på alt luksus hudpleje. Dog er jeg glad for at man ikke skal bruge særlig meget produkt, når den er så dyr!

Hvordan har I det med BB-creams? Hvilke har I prøvet? <3

MØS MØS

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3x Chanel