MAC // Temperature Rising

Lille review // Beauty Blender

Nu har jeg haft mine beauty blendere i noget tid og har haft mulighed for at prøve dem af med forskellige produkter og på forskellige måder.

Til de af jer, der ikke ved, hvad en beauty blender er, så er det en meget blød svamp, som man fugter og bruger til at påføre foundation og andre creme produkter.

Jeg har hovedsageligt brugt den til at påføre foundation, men har også forsøgt med med concealer og bb-cream.
Jeg er meget positivt overrasket over beauty blenderen, hvor dejlig den føles på huden, og hvor let det er at påføre foundation med den. Jeg har især været glad for at bruge den til mine tykkere foundations, som fx. Revlons Colorstay.
Mht bb-creams fungere dette ikke særlig godt for mig, og jeg tror det har noget at gøre med at de bb-creams har har prøvet simpelthen har været for tynde i konsistensen.
Derudover har jeg været rigtig glad for at bruge beauty blenderen til at blende min concealer sammen med foundation og dertil har jeg brugt den spidse ende. Men holder stadig mest af at påføre concealer med pensel.
Det er super nemt at rense beauty blenderen, jeg har bare brugt samme sæbe, som jeg bruger til mine børster.

Alt i alt har jeg været rigtig glad for mit køb, og ville til enhver tid købe dem igen.
Jeg har købt mine lige her. Og hvis I tilmelder jer deres nyhedsbrev vil I af og til modtage rabatkoder og andre gode tilbud. Jeg brugte en rabatkode da jeg købte mine, så jeg kun skulle af med lige over 180 kr. for dem begge inkl. fragt (fragten er gratis)

Har I prøvet beauty blenderen eller har I prøvet andre svampe til make-up?

MØSSER

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC // Temperature Rising