5 MAC must-haves

MAC // Nude on board

Da jeg viste denne bronzer frem på instagram (@nuriab) spurgte Denise om jeg ikke ville vise et swatch og lave en anmeldelse af den – og selvfølgelig vil jeg da det! 🙂

Den er fra en af MACs nye kollektioner – temperature rising. Den har været med i en anden kollektion før hvor den blevet revet væk, hvilket også var tilfældet denne gang!
Da jeg var i Magasin for at købe den, havde der lige været en dame og købe dem ALLE (!!) så jeg skyndte mig hjem og bestilte den online. Den er allerede udsolgt online hos Magasin også, men I kan stadig få fingrene i den hos MAC selv lige her til 260 kr.

Emballagen er vildt lækker i denne kollektion, den er bronze-brun og lavet af et materiale jeg ikke rigtig kan forklare, men død flot, det er det altså! Jeg har faktisk også købt to andre ting fra kollektionen  – er det noget I kunne tænke jer at se?

Nu til selve produktet! Som I kan se, er jeg utrolig bleg stadig, men alligevel fungerer denne bronzer utrolig godt til min hudfarve, fordi den ikke er alt for mørk, hvilket oftest er et problem for mig. Den er suveræn at arbejde med og så bliver den bare siddende hele dagen. Jeg plejer normalt ikke at bruge bronzer særlig ofte, MEN siden jeg fik denne, har jeg næsten brugt den hver dag :-O
Der er shimmer i produktet, men det er ikke noget vildt – heldigvis!

Jeg kan faktisk ikke finde noget negativt at sige om “nude on board” og jeg er så glad for at jeg nåede at få fingrene i den! Og heldigvis holder MACs produkter i en evighed.

Kunne I finde på at prøve den?

MØSSER

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 MAC must-haves