day 26: 10 ting, der gør dig glad.

Kom og se mit skrald #2

Så har jeg fået samlet lidt mere skrald sammen!

Orofluido hårmaske

Denne hårmaske er supergod, den gør håret dejlig blødt og den dufter fantastisk. Det er en maske jeg godt kunne finde på at købe igen når jeg har fået brugt alle dem jeg har, der ligger og venter på at blive brugt!

Den kan tit findes på tilbud, lige nu fås den her til 99 kr.

Elvital balsam

Balsam er ikke noget jeg går vildt meget op i, jeg køber altid bare den, der er på tilbud, for jeg synes næsten alle gør det lige godt i mit hår. Denne er dog meget flydende, og det kan godt være lidt irriterende! Men den dufter vidunderligt! Igen en ting jeg kunne finde på at købe igen!

Den fås mere eller mindre alle steder! Matas, Netto, Fakta, Kvickly, Bilka. OSV!

Matas Luksus Sukkerscrub

Jeg eeeelsker at bruge scrubs i badet! Især her om sommeren, så man lige kan få alle døde hudceller væk og er klar til at tage i mod solen! 🙂
Denne gør som den skal, den får det væk, der skal væk og efterlader huden blød og fugtet.

Den kan købes i Matas, men det ser ud til at de lige har ændret lidt i navnet således at den nu hedder “Luksus Sukkerbodyscrub” så nu fortæller navnet os også, hvor den skal bruges 😛 Normalprisen er 69,95,- men den er tit på tilbud.

Ole Henriksen – Nuture me.

Denne creme er den eneste ansigtscreme jeg kan bruge. Jeg har igennem årene haft rigtig rigtig rigtig mange problemer med min hud og været hos alle hudlæger og har prøvet alle ting de har givet mig. Intet af det har virket. Men så en dag prøvede jeg denne, og siden da har min hud været fantastisk igen. Så tak, Ole H. Håber ALDRIG den udgår, for så ved jeg virkelig ikke, hvad jeg skal gøre.

Jeg køber altid min creme her, for der kan den ofte findes til en ganske fin pris i stedet for de 510 kr. den ellers koster.

Sanex deodorant.

Jaaa, der er ikke så meget at sige om denne. Det er en deodorant fra Sanex, som dufter skønt. Jeg har brugt den i flere år og aldrig haft problemer med den. Den er mild mod huden under armene og gør ikke ondt hvis man bruger den lige efter barbering. Og det er lidt de krav jeg har til en deodorant. Deodoranter er ikke noget jeg gider at eksperimentere med 🙂

Den kan ligesom min Elvital balsam købes alle steder og er også tit på tilbud. Og så køber jeg altid et lille lager. hihi

Inecto pure coconut – hand & nail cream

Denne herlighed brugte jeg op på en uges tid i slutningen af vinteren (foråret). Den dufter fantastisk af kokos og tørre ekstremt hurtigt ind i hænderne! Jeg havde den med mig alle steder, så den blev brugt flittigt! Jeg købte den egentlig bare fordi jeg manglede en håndcreme, den var billig og den lød lovende.

Den koster 29 kr. her og jeg skal helt sikkert have den igen når jeg har fået tømt mit lille lager med håndcreme.

Batiste dry shampoo

Ja, der var også en tørshampoo med i sidste udgave af “kom og se mit skrald” men jeg bruger dem altså også MEGET. Denne her dufter af “coconut & exotic tropical” og jeg får altid komplimenter får duften af mit hår når jeg bruger den 😛 Men den dufter altså også bare fantastisk! OG så virker den bare!

De kan købes her.Har forresten også set at de er kommet i Matas nogle steder, men til en helt anden pris!

Mascara, mascara – jeg ELSKER mascara!

Diorshow

Denne mascara er efterhånden en klassiker, jeg har altid en i min samling og det har jeg haft siden jeg var 13. Den er desværre ret dyr, men jeg elsker den.

Den kan købes i Matas, men jeg kan desværre ikke husker hvad den koster.

Max Factor – 2000 Calorie

Har alle piger ikke prøvet denne efterhånden? 😛
Den er meget standart synes jeg, den fungerer ganske fint, men det bliver aldrig en favorit her! Det er ikke en jeg ville købe igen, men skulle den på mystisk vis havne herhjemme igen på en måde, ville jeg dog alligevel bruge den.

Den kan købes i Matas, Kvickly og Bilka og koster 99 kr. når den ikke er på tilbud 😉

NYX – Doll Eye

Denne mascara var den vandfaste jeg brugte allermest sidste sommer.
Mine vipper elskede den! Og hvis det ikke var fordi jeg lige nu havde 3-4 andre vandfaste, havde jeg købt denne igen!

Den fås lige her til 109 kr.

Det var så det for denne gang!
Har I tømt nogle produkter her på det sidste? <3

MØSSER

8 kommentarer

 • Elsker de her indlæg. Vil gerne prøve den body skrub fra Matas, og går ud fra du kan anbefale? 😀 og selvfølgelig vil jeg også prøve den creme fra Ole Henriksen, da det ene produkt jeg har fra ham er virkelig lækkert. Og må da også få prøvet den der version af Batiste, den lyder lækker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Helt sikkert, den er super god! <3
   Årh og ja – cremen kan jeg aldrig leve uden igen!
   Den der batiste dufter virkelig bare af sol og sommer :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror faktisk aldrig jeg har prøvet den der 2000 calorie mascara 😀

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   hehe, altså du går ikke glip af noget vildt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de ligger klar til at komme på bloggen. Har bare lidt travlt for tiden, så bloggen får jeg ikke prioriteret højt nok. Sjovt at se, hvad der virker (for dig)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Glæder mig til du får tid til at vise det frem på bloggen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jensen

  Super indlæg! Altid dejligt med lidt inspiration, som jeg synes sådan et indlæg giver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ej hvor er jeg bare glad for at du kan lide det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 26: 10 ting, der gør dig glad.