New in // eBay

day 27: Den bedste ting du ejer

Buster er ikke ligefrem en “ting” men jeg ejer ham, og han er det aller bedste jeg ejer.

Buster er en lille hunkat, en meget lille en. Mange forveksler Buster med en killing, men det er han ikke. Og der blev I måske lidt forvirrede – jeg skrev det var en hunkat og kaldte Buster for “ham” – men det er simpelthen fordi vi det første år troede det var en han, og nu lyder “hun” bare forkert.

Buster bliver to år til august og er min lille øjesten. Vi fik ham i oktober 2011 og han har været min bedste ven lige siden. Buster følger mig rundt i hele lejligheden og haven, Buster sover med mig i sengen når Kristian ikke sover hjemme og Buster kommer ind og vækker mig om morgnen.

Buster kommer også hjem med mus, fugleunger og andet godt, hvilket jeg virkelig ikke kan lide. Buster stjæler også min mad fra min tallerken hvis jeg er uopmærksom i et kort øjeblik. Skide irriterende. Men alligevel får Buster et godnatkys på hovedet hver aften.

Det endte da vist med at blive et meget billedtungt indlæg og vist også noget er en kærlighedserklæring til min kat 😛 Men han er altså sød, og nu ligger han lige her på min mave og putter.

Hvad er det allerbedste I ejer? <3

MØØØØØS

8 kommentarer

 • Nårh <3 begynder helt at savne min kat! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Årh, du må godt låne Buster når jeg er på arbejde eller komme forbi og hilse på <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det underligt at jeg elsker din kat? 😀 Han/hun minder bare så meget om en kat jeg engang havde!

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Neeeej da 😀 Du må meget gerne komme og lege med ham en dag 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv 2 katte <3 De er bare det bedste der findes, selvom de laver alverdens skarnsstreger. De er meget forskellige hvad angår personlighed. Den ene kat er lille og aktiv og elsker at blive puttet med og blive nusset over alt. Han bliver aldrig sur, men han laver en masse han ikke må, som f.eks. at gå på bordene og så er han meget kræsen. Den anden kat er stor og noget tyk og rigtig doven. Han elsker mad og smager på ALT hvis man ikke holder et vågent øje med ham. Han vil også bestemme alt selv og bliver sur hvis der er noget han ikke må, og kan godt være fornærmet efter man har skældt ham ud. Han gør kun hvad der passer ham og ham må man endelig ikke nusse over alt eller løfte for meget på :).
  Men selvom de laver alt det de ikke må og har deres helt specielle personlighed, er de jo skønne alligevel og MINE katte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det er sjovt som to katte der bor sammen kan være så forskellige 🙂
   Dem kan man simpelthen ikke få lov til at opdrage ordentligt 😛
   Men de lyder begge to skønne. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er han/hun sød (haha :D) Jeg vil også have en kat, kan bare ikke lige overskue det når vi bor på 2. sal. 🙁 Men når vi flytter på en gård en dag, skal jeg have en masse 😀

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ja det er ikke til at finde ud af med han/hun 😀
   Kan godt forstå du ikke vil have en i lejlighed uden mulighed for at komme ud! mest på grund af den forbandede kattebakke – jeg haaaader at tømme kattebakke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // eBay