Månedens favoritter // Maj

En ny måned er skudt i gang, hvilket betyder at det er tid til månedens favoritter for maj måned!

Hvide tænder er for mig også skønhed. Derfor skal disse helt sikkert med i denne måneds favoritter, for jeg har i 14 dage brugt disse, og mine tænder er så hvide som aldrig før!
Jeg købte dem på eBay, til en rimelig pris og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem!

Som hver anden måned er der en neglelak blandt min favoritter. Denne lak kommer desværre slet ikke til sin ret på dette billede, den er meeeget pænere i virkeligheden!
Den er helt sikkert blandt mine favoritter her til forår og sommer – så smuk!

Alle har vist dage, hvor vi ikke gider at stå og rode med øjenskygge! Jeg har haft en del af de dage her på det sidste, og der har jeg været utrolig glad for mine creme øjenskygger! Det er så dejlig nemt lige at smøre dem på og blende lidt ud i globelinjen, på med mascara og ud af døren! De to jeg har brugt mest er MACs paint pot i farven Groundwork og Stillas smudge pot i farven Kitten.

Da jeg købte Starlet (og de tre andre lakker fra kollektionen) var jeg heldig at få denne lille prøve på Chanels nye mascara, og jeg er helt tosset med den! Mascara er en af de få ting jeg ikke kaster så mange penge efter, så det er lidt irriterende at jeg er faldet for den her 😀

Månedens sidste favorit er denne lille chubby stick fra Clinique. Den har haft en fast plads i min taske fordi den simpelthen bare er så dejlig nem at påføre uden man skal frygte at man har den i hele hovedet 😉

Har I haft nogle favoritter i denne måned? <3

MØØØØØS

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du vil opleve inden du dør.