day 11: Din make-up og neglelak i dag

Forsinket day 12: Et billede af dig selv som barn

Uuuupsi, jeg nåede ikke lige blog challenge i går, men tilgengæld har jeg så fundet 4 børnebilleder frem i stedet for et 😀 Da min mormor var fotograf de første 8 år af mit liv er der rigtig mange billeder fra dengang, så det var utrolig sjovt at sidde og kigge billeder i gennem og vælge et par til bloggen – det endte godt nok med jeg bare trak fire tilfældige, for det var ikke til at vælge 😀

Og grunden til at jeg ikke nåede dette indlæg i går er at jeg grillede sammen med mine forældre og lillebror, det var skidehyggeligt, og det blev også ret sent 😛 Men der findes da bare intet bedre end familie <3

Håber I får en skøn lørdag!
MØSSER

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 11: Din make-up og neglelak i dag