day 8: Din livret

day 9: Dine smykker

Jeg har rigtig mange smykker! Især billige fra Pieces, H&M, ASOS osv., dem bruger jeg bare ikke særlig meget længere, så dem kommer I ikke til at se i dette indlæg, for her vil jeg vise mine favoritter og dem jeg bruger mest.

Jeg har faktisk altid været glad for store guldøreringe, men den seneste tid har jeg faktisk kun brugt små stikker, og disse tre har været mine favoritter!
Fra venstre: mine smukke guldroser som var en af mine julegaver fra K i år, de skønne 7 dots fra Stine A og sidst stikkerne fra Marc By Marc Jacobs som jeg længe ønskede mig inden de endelig blev mine! <3

Så til mine ringe! Fra venstre: Jane Kønig – V-ring, Stine A – open heart, Stine A – Oval og Maria Black  – Chuck. Vil meget gerne have føjet mere Stine A og Jane Kønig til denne samling! <3

Til sidst vil jeg gerne vise jer hvad jeg bærer om mine håndled. Det sorte Skagen ur er mit hverdagsur, det har jeg mere eller mindre altid på. Når det ikke er det sorte, er det som regel det i guld, jeg går i hvert fald aldrig ud af døren uden et ur!
Og ja, der er faktisk kun ét armbånd jeg har på regelmæssigt, og det er dette smukke armbånd, som jeg fik af K i fødselsdagsgave i år <3

Har I et favoritsmykke? <3

MØSSER

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 8: Din livret