Med mig på arbejde.

day 7: Et 3-6 år gammelt billede af dig

Åha, det var skønt lige at sidde og se gamle billeder igennem, men det var ikke så nemt at finde et, hvorpå jeg var alene! Valget faldt på dette, som er fra 2008 og er taget på mit gamle værelse (- bemærk lige min billedvæg!) hvor jeg gjorde mig klar med nogle veninder inden en fødselsdag. Jeg har ikke ændret mig særlig meget på de 5 år, der hvor man kan se størst forandring er min hudfarve – jeg bruger ikke længere alle mine penge på solarie. Tvært i mod, jeg tager slet ikke sol længere. Man er vel blevet klogere 😉

Den top jeg har på – kan I huske den? ALLE havde den bare 😀

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med mig på arbejde.