New in // Tweezerman

Day 3: Noget eller nogen du savner

Den er jo neeeem! Jeg savner min mormor og morfar. Hver dag! Min mor er tysker, og derfor bor hendes side af familien i Tyskland – min mormor og morfar bor i Berlin. Det lyder måske som om det ikke er langt væk og at jeg da bare kan besøge dem, når jeg har lyst, MEN med min arbejde på en campingplads arbejder jeg altid i ferierne og i helligdagene, så det er desværre ikke så nemt. Min mormor og morfar er heldigvis her til påske, som regel en uge eller to i sommerferien, og så er de her til jul. Desværre bliver de jo også ældre, så spørgsmålet er lidt, hvor længe de kan holde til den lange køretur (min morfar flyver ikke efter han havde kræft, så den mulighed findes ikke)

HELDIGVIS fik jeg sidste år overtalt dem til at få Skype, så jeg skyper med dem minimum en gang om ugen. Min mormor og morfar er altså bare de bedste i hele verden <3

Hvem/ hvad savner i allermest lige nu? <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Tweezerman