Avant Premiére de Chanel

New in // iPad cover.


Jeg har længe ledt efter et cover til min iPad mini, der beskytter den godt, så jeg kan have den med mig rundt, uden jeg skal være bange for at den går i stykker eller der kommer ridse, men det har været utrolig svært at finde noget godt til mini?en. Så da jeg fik lov til at vælge et produkt hos Gadgetcity var jeg ikke i tvivl om at det var dette lækre cover(link), der skulle hjem til mig! Kvaliteten er hamrende lækker, og det er helt perfekt for mig, at iPaden nu kan stå på to forskellige måder, for nu kan jeg se film på den eller have den med i skole og have mine online-bøger på den! Nu har jeg haft min iPad med mig rundt alle steder, lige siden jeg fik coveret, og det er simpelthen så rart ikke at skulle være bange for, at der sker noget med den.


Coveret koster 149 ,- og kan findes lige her i otte forskellige farver!


Udover iPad covers har Gadgetcity rigtig meget andet at byde på, fx iPad tilbehør, iPhone tilbehør, iPod tilbehør, Samsung tilbehør, mm., så der er noget til enhver smag!

I kan også finde Gadgetcity på Facebook lige her!

MØSSER

Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

  • Godt valgt, det er rigtig fint! og helt uundværligt. He he. Der går et lille stykke af mig, hver gang jeg ser nogle bare kaste deres ipad ned i tasken uden nogen form for beskyttelse. Hvis jeg en dag får skrabet penge sammen til en, skal jeg også ha’ fat i et cover!

    Knus <3
    http://www.rikkesunds.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Puuh, har det fuldstændig som dig! 😀
      Ja det synes jeg helt sikkert du skal gøre, for du får meget mere glæde af den når du kan have den med rundt <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avant Premiére de Chanel