New in // H&M

Chanel // Stylo yeux waterproof

De sidste dage har jeg bare været herhjemme, og har derfor haft rigtig meget tid til at lave ingenting! En del af den tid er blevet brugt på at se videoer på youtube, og i søndags faldt jeg over denne video, hvor Lisa Eldridge denne eyeliner i den nederste våde kant, for at åbne øjet lidt.

Normalt bruger jeg en hudfarvet eller hvid til det, men jeg synes det er en supergod idé at bruge en lys lilla, så der også kommer en lille smule farve på, hvis man som jeg, som regel bare bruger brune farver på øjnene 🙂  .. Så nu har jeg altså købt den hun brugte i videoen og det er Chanels Stylo yeux waterproof eyeliner i farven Beryl.

Bruger I eyeliner på den nederste våde kant til at åbne øjnene? <3

MØS

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // H&M