New in // H&M

Chanel // Stylo yeux waterproof

De sidste dage har jeg bare været herhjemme, og har derfor haft rigtig meget tid til at lave ingenting! En del af den tid er blevet brugt på at se videoer på youtube, og i søndags faldt jeg over denne video, hvor Lisa Eldridge denne eyeliner i den nederste våde kant, for at åbne øjet lidt.

Normalt bruger jeg en hudfarvet eller hvid til det, men jeg synes det er en supergod idé at bruge en lys lilla, så der også kommer en lille smule farve på, hvis man som jeg, som regel bare bruger brune farver på øjnene 🙂  .. Så nu har jeg altså købt den hun brugte i videoen og det er Chanels Stylo yeux waterproof eyeliner i farven Beryl.

Bruger I eyeliner på den nederste våde kant til at åbne øjnene? <3

MØS

15 kommentarer

 • Den ser bare super god ud!

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i øjeblikket på jagt efter en ‘nude’ én af slagsen, og skal have snakket med MAC-damerne. Der skulle også være en god en fra Rimmel. Vil du ikke vise et billede, hvor du har den på? Pretty, please. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg bruger slet ingen ting på den våde kant, da jeg jo af og til blinker meget og ‘hårdt’ med øjnene pga tourette. jeg gjorde det i mine teenage år… katastrofe! 😉

  knus
  rikkesunds.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Årh det kan jeg godt se! Meeen, der er faktisk blevet lavet rigtig mange gode efterhånden, som jeg dårligt kan få af med make-up fjerner om aftenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger det kun når jeg skal i byen 😀
  men det er virkelig en flot farve <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hehe, der er det også vigtigst at der er styr på ens make-up 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er den pæn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger altid en sort eyeliner på den våde kant. Jeg har får prøvet med lyse farver, men da jeg har så store øjne, ser det bare helt tosset ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle gange, andre gange bruger jeg en mørk der har modsatte effekt. Det kommer lidt an på humør, og hvorvidt den farve jeg har lyst til at bruge KAN bruges der – nogle af mine største frustrationer med eyelinere, er at nogle af dem ikke kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Jeg kan også rigtig godt lide at bruge mørk, men det er mest efterår og vinter 🙂
   Puha ja, det er så irriterende hvis man får fat i en der ikke vil samarbejde med de våde kanter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // H&M