tid til tatovering

L’Oreal Colour Caresse Wet Shine Stain

Måske I har hørt om YSLs glossy stains som har været et kæmpe hit?
Denne Colour Caresse Wet Shine Stain fra L’Oreal skulle være en mere eller mindre tro kopi af dem!
Jeg har aldrig prøvet dem fra YSL, da jeg synes de var for dyre i forhold til hvad det er, så jeg blev ovenud lykkelig da jeg hørte, at der endelig kom en kopi 😀 OG JEG ELSKER DEN!!! Det er for mig et fantastisk produkt – konsistensen er som på mange andre stains ret “vandet” og tørrer ind på læberne og holder utrolig længe.

Af og til har jeg ikke lyst til at have “fedtede” læber fra læbestift eller gloss, og så er denne perfekt, hvis man alligevel gerne vil have lidt farve på læberne.

Jeg har heller ikke set denne i Matas endnu, men fandt den på nelly.com til 109 kr.
Og jeg har den forresten i farven “Lolita”

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tid til tatovering