Går aldrig ud af døren uden..

Brilleabe

De er jer, der følger mig på Instagram (@nuriab) har måske set, at jeg i går postede dette billede med teskten “Har lige fundet ud af, at jeg ikke længere kan læse underteksterne på mit tv, så må jeg altså godt få en stor is!” Jeg skyndte mig ned til min optiker, og hun begyndte bare at grine af mig, og undrede sig da overhovedet ikke over, at jeg ikke kan se noget! Jeg er gået fra en styrke på +0,5 til -0,75 !  Så er det da heller ikke mærkeligt, at min migræne har opført sig helt tosset den sidste tid. ØV – nu glæder jeg mig bare til at få mine nye briller en gang efter påske..

2 kommentarer

 • Ej, hvor underligt at du pludselig er gået fra lang- til nærsynet – ja så er det da klart!! 😮

  Jeg er også MEEEGA brilleabe! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ja, det er super underligt! Det vidste jeg slet ikke man kunne, men nu er jeg også ret ny indenfor alt det her med briller 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går aldrig ud af døren uden..