POUDRE SIGNÉE DE CHANEL

30.01.13

Hej, piger.

Jeg har fri fra skole i dag, så dagen har bare stået på lækker morgenmad, lektielæsning og lidt putteri i sofaen.
Vi blev dog vækket af Falck lidt for tidligt i morges, da vi bestilte alarm fra dem i mandags og de kl. 10 havde tid til at komme og installere – juhuu!!
Jeg har altid været bange for at være alene og især sove alene her, eller køre herfra om aftenen og ikke vide om det hele er OK når jeg kommer hjem igen, så jeg var superglad for de havde tid så hurtigt! Ikke nok med det kom vores genbo over, da han havde set at Falck var her, så han ville høre om vi også havde haft indbrud i går?! Whaaat.
Tænk at dagen inden vi får installeret alarm har vores genbo haft indbrud? Det kunne da ligeså godt have været os. Nu er jeg endnu gladere for at vi har fået den!
Jeg synes det er frygteligt der er så mange indbrud for tiden, synes det er for galt. Sidste fredag var der 5 indbrud i mine forældres kvarter – er der også så mange indbrud i jeres byer? :-O

Hov, det blev til lidt mere tekst end normalt – kan I nu have en fortsat god dag <3
Og så kan I lige få en lille krammer fra Buster med på vejen 😀

foto-267

Skriv en kommentar

  • Monica

    Nej hvor er han kær!
    Her i sommers have min genbo haft inbrud imens jeg var hjemme fandt vi ud af! Jeg skulle hjem til min daværende kæreste og de havde lavet indbrud lige inden jeg var gået hjemmefra, det værste er at 20 min inden jeg gik, bankede det faktisk på døren, men har hunde og de reagerede selvfølgelig. Tænk hvis det havde været dem :-O

    – Monica / http://mmonicamichela.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POUDRE SIGNÉE DE CHANEL