Stine A giveaway

Yndlingsmorgenmad!

IMG_1497

Jeg har altid været elendig til at få spist morgenmad, men her det sidste år er jeg begyndt godt at kunne spise lidt om morgenen!
Nogle af Jer kan måske huske, at jeg for noget tid siden fandt disse müsliboller i Fakta, og jeg er gået hen og blevet utrolig glad for dem. De skal have 8 min i ovnen og mens de er der koger jeg vand til mine grønne te og ordner et stykke frugt, hvilket som regel er et pink lady æble.

Det er hvad min morgenmad består af lige for tiden.

Har I en favorit om morgenen? 🙂

Skriv en kommentar

  • SM

    Ehmmmm, jeg elsker musliboller, især dem fra bageren. Men det nu ikke altid jeg har tid til at smutte forbi bageren på en travl hverdag hvor man skal i skole, så benyttede mig af dit tip, og købte disse boller fra Fakta. De skal varmes, ellers synes jeg ikke de smager særlig godt 😀

    Min morgenmad ligner din meget, og hvis det skal være et æble, SKAL det være pink lady hihi 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine A giveaway